VA Grossisten håller sommarstängt vecka 29. Vi önskar alla en trevlig sommar!

ACTIBLOC RENINGSVERK

ACTIBLOC Reningsverk hos VA Grossisten – Helt exklusiv på svenska marknaden!

Läs mer & få offert

Ett konkurrenskraftigt, prisvärt och högpresterande reningsverk som med vårt serviceupplägg frigör fastighetsägaren från omständliga egenkontroller.

Vi har vår egentillverkade isolerlåda som framtagits för entreprenören.

Alla vet hur tråkigt det är med material som går sönder vid användning, mycket tid går förlorad då man ska reparera trasigt material.

Vår låda sätts ihop med ett speciallim framtaget för cellplast samt att den skruvas vid monteringen. Detta gör att lådan är mycket tålig och användarvänlig. Den tillverkas som standard i en högre kvalité (XPS300) än våra konkurrenters lådor.

Isolerade kulvertlådor för vatten och avloppsledning

VA & VVS

- Vi har ett servicelager för VVS och med hjälp av våra entreprenörer bygger vi ett större & bättre sortiment.

- Allt ni behöver inom VA för bygg av vägar, hus & avlopp finner ni hos oss.

Se vår produktkatalog

Vagrossisten – VA & VVS Grossist

Vi jobbar nära våra kunder och gör allt för att tillgodose kundens behov. Det inkluderar snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi kommer framåt fortsätta expandera vårt sortiment och kunna erbjuda det mesta inom det produktområdet.

Hos oss hittar du allt från betongringar, kopplingar, sadelgrensrör, golvrännor mm till bra priser. Ta en titt i vår produktkatalog för att se ett axplock av det vi lagerför! För mer information så kom gärna förbi kontoret på en kopp kaffe eller kontakta oss via telefon eller på mejl!

Oslagbart material-flöde

Vi ser oss inte bara som en leverantör av diverse material inom VA, VVS mm utan vi jobbar mer som en materialsupport vid er sida, ni entreprenörer investerar i er verksamhet med de kostnader ni har och vi investerar i material mm med de kostnader vi har.

Vi sammanför våra verksamheter och jobbar stenhårt för att ni ska får ert material i tid så att det inte uppstår en massa onödiga avbrott och långa väntetider, fattas något eller om något special behövs helt oplanerat, vi gör allt för att leverera eller få fram det som krävs.

Det är en av våra starkaste egenskaper och vi vet att om ni kan hålla er tidsplan så kan ni även leverera fler objekt under året och därmed få bättre vinst och glada kunder. Vår målsättning är att få leverera och samtidigt få en bra relation och gott samarbete med er.

Vill du få offert från oss?

Vi skräddarsyr din order efter önskemål och behov. Kontakta oss idag för offert.

Vägtrummor

Effektivisera er verksamhet med en stabil & serviceminded material-leverantör!

vägskylt-vagrossisten

Våra leverantörer

© Copyright 2016 VA-Grossisten Värmdö AB | Skapad av Rawdesigns